Stránka 1 z 1

Poraďte jakýkoliv zajímavý recept na sobotní grilování hov

PříspěvekNapsal: stř 29. kvě 2013 16:11:14
od Tonda
Zdar všeci,

v sobotu plánujeme trochu větší rodinné grilování a mě už nebaví připravovat dokola stále stejné pokrmy, jako doposud, můžete mi poradit nějaký originální recept na grilování. Něco, za co se nebudu stidět a budu to moci nabídnout tchánovi 8-)

Díky Tonda

Re: Poraďte jakýkoliv zajímavý recept na sobotní grilování h

PříspěvekNapsal: stř 29. kvě 2013 16:13:55
od František
Kámo, tak za mě můžu doporučit jednoznačně grilovaný bůček, který mě naučila babička. Je to poměrně jednoduché, kromě bůčku potřebuješ jenom tymián, olibový olej, citron, mletý kmín, česnek, špek, černý pivo, šalvěj a majoránku. V nějakém rozumném množství tyhle ingredience zamícháš a naložíš do toho maso. Pak stačí bůček fláknout jenom na gril, občas to polít tou šťávičkou a tchán se bude jenom oblizovat :D

Franta

Re: Poraďte jakýkoliv zajímavý recept na sobotní grilování h

PříspěvekNapsal: pát 07. úno 2014 10:48:29
od Grilovačka
Teď v zimě asi klasicky grilovat nebudete...ale dá se! Já jsem velký milovník grilovaných masíček a ryb, a tak jsem to na zimu vyřešil grilovací pánví! Je to super. Samozřejmě, že jako z normálního grilu na dřevěné uhlí to není, ale výsledek byl nad očekávání! Vřele doporučuju! Recepty najdete třeba na www.milujivareni.cz. Vláďa

Re: Poraďte jakýkoliv zajímavý recept na sobotní grilování h

PříspěvekNapsal: stř 19. bře 2014 19:36:53
od Světlana
Na velkovní grilování to večer ještě asi moc není, ale mnoho výborných receptů najdete na www.milujivareni.cz! Je tam i hodně zajímavých článků o grilování. Doporučuju!

Re: Poraďte jakýkoliv zajímavý recept na sobotní grilování h

PříspěvekNapsal: pát 25. dub 2014 17:00:32
od Ferry
Třeba marinová vepřová žebírka... pěkně pikantní marinádu s česnekem a maso nechat naložené přes noc. Nemá to chybu. marináda je jednoduchá - olej a různé koření, nemělo by chybět chilli

Re: Poraďte jakýkoliv zajímavý recept na sobotní grilování h

PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2014 9:17:32
od Daniel
Já jsem minulý týden griloval kotlety a moc všem chutnaly. Den předem jsem je naložil do marinády ( olej a různé koření podle chuti a momentální inspirace ) a pak je griloval zabalené v alobalu. Byly mnohem lepší než přímo nad uhlím, báječně šťavnaté a křehoučké. Ve šťávě, která zůstala v alobalu jsme pak ještě upekly silnější plátky z brambor.