« Zpět na hlavní stranu kalorických tabulek

Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Poznejte Bio potraviny z praktických zkušeností.

Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Pavla » stř 29. kvě 2013 16:04:48

Ahoj,

znáte nebo máte oblíbené nějaké nízkokalorické potraviny, ať už bio nebo normální. Chtěla bych něco, co mi přijde vhod při mojí dietě. Děkuju vám moc za tipy.

Pavla
Pavla
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Alena » stř 29. kvě 2013 16:06:21

Ahoj Pavluš, já bych ti třeba mohla doporučit něco na snídani, svačinu nebo večeři :) Různě na přeskáčku totiž papám cereální lupínky ovesné polštářky od výrobce emco. Podle nutričních hodnot na obalu to nevypadá vůbec zle a s mlékem je opravdu chutné :D
Alena
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Gábina » stř 29. kvě 2013 16:08:05

tak protoze ja teda miluju sladky, i kdyz to me diete moc neprospiva, muzu doporucit nizkokaloricky ztuzovac na dorticky a je tedy vyborny...je to cervena zelatina od firmy dr.oetker a ma to hlavna strasne malo kalorii ;)
Gábina
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Mirka » pát 03. led 2014 8:02:54

pokud je někdo silnější, pak by asi měl nízkotučné potraviny jíst častěji, ale prý to moc zdtaví neprospívá. Hodně potvain je dnes už jako nízkotučné označeno, a vybírat je z čeho. Překvapilo mne, že existuje i nízkotučná syrovátka... Moje zkušenost s těmito potravinami je ale dost špatná, mám pocit, jako když jsem vůbec nic nesnědla a to přece není správné! Ideální je asi kombinace normálních a nízkotučných potrravin. Mirka
Mirka
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Kateřina » úte 28. led 2014 14:14:57

Nízkokalorické - nízkotučné je třeba mléko - 0,5 % tuku - ale nedá se to pít :-). Stejně tak se nedají skoro jíst nízkotučné sýry. Mám dojem, že to jsou všechno "zbytky" z výroby normálních potravin.
Kateřina
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Edita R. » úte 11. úno 2014 19:44:47

Nízkokalorických potravin je docela mnoho, ale jen část z nich se dá konzumovat. některé jsou totiž zcela bez chuti, vůně a také asi opravdu snad i úplně bez jakýchkoliv kalorií a tedy naprosto bezcené. někdy mám pocit, že nízkokalorické potraviny jsou to, co zbyde po výrobě normálních potravin - třeba u mléka je to skoro jasné.
Edita R.
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Marie Hrubá » úte 18. bře 2014 7:47:03

S nízkokalorickými potravina já mám docela problém. Připadají mi prostě nějak ošizené, a to nejen o ty kalorie. Možná je to jenom subjektivní pocit, nebo jsem neměla ty správné, které mají chuť, vůni i konzistenci. Nevím...
Marie Hrubá
 

Re: Znáte nějaké nízkokalorické potraviny?

Příspěvekod Tynka » stř 04. čer 2014 13:19:02

Nízkokalorických potravin je docela hodně - především jsou to ale mléčné výrobky - jogurty, sýry... Otázkou ale je, jestli se je vůbec vyplatí kupovat, protože třeba nízkoručné mléko je v podstatě už jen obarvená voda. Mám dojem, že množství kalorií v těch ostatních ne nízkokalorických potravinách je i tak už na hranici... Když si dnes něco uvařím, tak nejsem potom tak zasycená, jako před dvaceti lety z v podstatě těch samých surovin a potravin. Čím to asi je?
Tynka
 


Zpět na Bio potraviny

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron