« Zpět na hlavní stranu kalorických tabulek

Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Podělte se, se svými úspěchy a neúspěchy při hubnutí.

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Renata B. » pát 10. led 2014 8:31:51

Podařilo se mi zhubnout o 5 kilo za dva měsíce, a dostala jsem se na váhu, jakou jsem chtěla. byla to ale docela velká dřina. Omezit jídlo a zvýšit pohyb je totiž vlastně proti sobě, protože při více pohybu by člověk měl víc jíst. Teď jen doufám, že znovu nepřiberu, i když jsem na radu ze svého jídelníčku nadobro vyřadila některé potraviny a jídla. Dám třeba časem vědět. Renča
Renata B.
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Pavla » stř 15. led 2014 14:25:42

Podařilo se mi díky distě a cvičení zhubnout o 6 kilo za dva měsíce!!! Byla to ale neuvěřitelná dřina při cvičení doma i ve fitku a odříkání dobrůtek. Teď trochu zvolním, a doufám, že se mi ta kila nevrátí. Jedno až dvě bych ještě vzala, ale dostat se zpátky o těch šest by mne fakt dostalo. Snad jsem proti jo-jo efektu imuní :-).
Pavla
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Denisa » pát 24. led 2014 9:48:20

Sundala jsem ze sebe 5 kilo za 2 měsíce! Nevím, jestli je to hodně nebo málo, ale vzhledem ktomu, jak jsem se šidila na jídle, chodila pěšky a běhala i cvičila, se mě osobně zdá, že to nic moc není. Představovala jsem si alespoň 2x tolik :-(. Lepší ale něco než nic. Mám kamarádku, která taky omezila jídlo a začala sportovat, a stejně nezhubla skoro nic. Tak pak řekla, že než se trápit, je lepší se smířit s tím, že má nějaké to kilo navíc a prostě si z toho udělala svoji přednost.
Denisa
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Dana » stř 29. led 2014 7:44:21

Podařilo se mi sundat skoro 4 kila za měsíc - jedno kilčo týdně! Bylo to ale neuvěřitelné odříkání a trápení. Teď se obávám, že to zase rychle přiberu, a tak se snažím v jídle maximálně krotit a víc se hýbat. Občas mám ale dojem, že je skoro lepší - a určitě jednodušší - se smířit s tím, že člověk má prostě nějaké to kilo navíc :-).
Dana
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Mirda » stř 05. úno 2014 17:38:31

Tak pozor! Podařilo se mi sudat skoro 3 kila za týden, ale byla to teda fuška. Jedl jsem málo a často a dietně, cvičil několikrát za den, běhal... Pokusím se v tom ještě pokračovat, chtěl bych dostat dolů celkem desítku, ale nevím nevím...Když vidím guláš s cibulkou a knedlíkem, musím jít pryč :-)
Mirda
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Vanda » pát 07. úno 2014 8:26:04

Dolů šla 3 kila za měsíc - ani ne kilo za týden, jak jsem měla v plánu. Trochu mne to otrávilo, ale budu se snažit dál. Známá mi říkala, že zpočátku to jde pomaleji, protože se tělo brání, když se mu najednou změní režim. nevíte někdo, jestli je to pravda?
Vanda
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Tomáš » čtv 13. úno 2014 9:02:34

Sundal jsem za měsíc 3 kila a je to asi maximum, co se v mém případě dá. Chtělo by to ještě alespoň 6 až 7, ale nevím, jestli to odříkání vydržím. Už se mi to jednou podařilo, ale za rok jsem nabral zpátky, a to jsem jedl normálně a i se víc hýbal. Prostě mám asi tu váhu nějak předurčenou a nic moc s tím neudělám.
Tomáš
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Majka » pon 24. úno 2014 10:10:59

závidím všem, kterým se podaří zhubnout alespoň kilo za měsíc. Já to prostě nedokážu - a to cvičím, jím normálně a možná spíš míň, než bych měla. Můj metabolismus prostě v tomhle směru nějak nefunguje. Asi patřím prostě do té skupiny lidiček, kteří se s nějakým tím kilem navíc musí smířit. No jo, nemůžou být všichni štíhlí :-(
Majka
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Běhounek » pát 28. úno 2014 14:15:00

2 kila za týden! Je to můj rekord, víc to nejde, ať dělám, co dělám. Pečlivý výběr jídla, dostatek pohybu atd. - ale víc prostě dolů za týden nedostanu. Ptal jsem se i jednoho odborníka, řekl mi, že je to normální. Každý prý má nějak nastavený metabolismus a ten se oblafnout nedá.
Běhounek
 

Re: Kolik kilogramů jste zhubli a za jak dlouho?

Příspěvekod Nikolka » pát 21. bře 2014 12:34:26

Poctivým dodržováním dietního jídelníčku a pravidelných cvičením a běháním jsem dokázala sundat 2 kila za týden! jídelníček jsem si upravila tady podle tabulek, a tak musím konstatovat, že to asi funguje, když jsem zhubla. Jetě kdyby to v tomhle tempu vydrželo tak 3 až 4 týdny a těším se do plavek!
Nikolka
 

PředchozíDalší

Zpět na Vaše úspěchy a neúspěchy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron