« Zpět na hlavní stranu kalorických tabulek

Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Sport může být doprovázen řadou potravinových doplňků.

Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Zdeněk » čtv 02. led 2014 17:29:22

Máte nějaké tip, kde se dají sehnat kvalitní potravinové doplňky? Podělte se i o svoje zkušenosti s nimi! Zdeněk
Zdeněk
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Petr Modrý » čtv 16. led 2014 10:57:13

Není potřeba shedat nikde daleko - na www.nutriking.cz je jich dost a jsou kvalitní a dokonce i za rozumné ceny. je zbytečné kupovat předražené někde v posilovně, tam bych radil se spíš jen poradit, co by bylo nejvhodnější vzhledem k postavě a požadavkům, které od doplňků kdo čeká. Ono je to ta tom nutriking ale také poměrně dobře popsané.
Petr Modrý
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Karl » čtv 30. led 2014 10:39:20

Já si to většinou kupuju přímo ve fitku. Je to asi dražší než na netu, ale vidím hned, co kupuju a umí mi tam i poradit. Ale dík za tip - na ten Nutriking se určitě mrknu. Třeba tam nakonec budou mít to, co mám a za lepší cenu.
Karl
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Oleg » pon 17. úno 2014 17:50:56

Když víš, co cheš a máš s tím už nějaké zkušenosti, taks e to dá mnohem levněji sehnat na netu. Já nakupuju na nutriking.cz, dobré ceny a velký výběr. jen prostě musíš vědět, o co ti konkrétně jde - jestli osvaly, energii a tak.
Oleg
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Kliďas » pon 03. bře 2014 15:03:06

Nejdřív jsem si enchal poradit a koupil nějaké doplňky v posilovně. Pak jsem zapátral na netu a objevil ty samé, ovšem výrazně levnější a bylo to jasné. Když chci něco nového, tak se vždycky poradím přímo s trenérem, a pak to najdu na netu. Doporučuju www.nutriking.cz - je tam skoro všechno!
Kliďas
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Ivan » čtv 03. dub 2014 9:56:44

Jde o to, jestli se dá přednost ceně nebo kvalitě. Já osobně je kupuju radějí přímo ve fitku. Není tam sice takový výběr jako na netu, ale perfektně mi vždycky poradí. Na netu je to tak trochu sázka do loterie, jestli to splní, co od toho očekávám.
Ivan
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Tom » stř 07. kvě 2014 12:15:34

Potravinové doplňky mají snad v každém fitku, ale jestli můžu doporučit z osobní zkušenosti, je elpěší a výhodnější je kupovat na internetu - třeba www.nutriking.cz. Ve fitku je dobré se poradit, co by bylo nejlepší a pak to koupit na webu. Ušetříte!
Tom
 

Re: Kde a jaké potravinové doplňky sehnat

Příspěvekod Lukáš » úte 03. čer 2014 17:41:53

Skoro všechny doplňky potřební při cvičení a sportování jsou v obchodě www.nutriking.cz. Udělal jsem to tak, že jsem si napsal, co by se mi hodilo, pak to probral s trenérem v posilovně a nakoupil přes internet. bylo to o hodně levnější, než když se to kupuje někde v prodejně. jen to chce přesně vědět, co a na jaký účel člověk chce.
Lukáš
 


Zpět na Potravinové doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron