« Zpět na hlavní stranu kalorických tabulek

Myslíte, že má smysl využívat v posilovně služeb trenéra p

Podělte se o zkušenosti s různými sportovními trenéry.

Re: Myslíte, že má smysl využívat v posilovně služeb trenéra

Příspěvekod Michael » pát 02. kvě 2014 18:29:31

Má to smysl pouze na začátku, později jen když je opravdu potřeba nebo začínáš používat některé další a nové stroje. Velmi pozorně trenéra na začátku vnímej, klidně si všechno i piš a pak ušetříš docela zajímavé peníze, které můžeš věnovat třeba na nákup nějakých potravinových doplňků.
Michael
 

Re: Myslíte, že má smysl využívat v posilovně služeb trenéra

Příspěvekod Jarmila » úte 20. kvě 2014 13:25:51

myslela jsem si, že to smysl má, ale po prvních dvou hodinách jsem si to myslet přestala a změnila i posilovnu. Nebudu tady raději psát, kde v brně to bylo, ale ten trenér se zajímal o něco jiného než o můj zájem cvičit. Teď jsem jinde, stará se o mne trenérka a jsem spokojená. Někteří pánové v posilovnách mají svaly, ale s hlavou a jejím obsahem je to horší - a když je to trenér, tak co k tomu dodat.
Jarmila
 

Re: Myslíte, že má smysl využívat v posilovně služeb trenéra

Příspěvekod Libor » čtv 19. čer 2014 15:05:54

Má to smysl, ale jen na začástku, Když už víš, co a jak, tak jsou to zybtečně vyhozené peníze. Trenáři mají samozřejmě tendenci své služby nabízet a vysvětlovat, že něco děláš špatně atd. - v tomhle je potřeba být nekompromisní a třeba se i zeptat těch, kdo tam chodí cvičit delší dobu. I oni rádi poradí - dobře a zdarma !
Libor
 

Re: Myslíte, že má smysl využívat v posilovně služeb trenéra

Příspěvekod Leela » úte 06. úno 2018 14:11:41

Ahoj,
jsem trenérka, a rozhodně říkám, že to smysl má, nemůže člověk úplně hledět na peníze, jde o to, aby se člověk tak akorát nezničil. Vždycky když jdu někde do fitka a vidím některé ty tipy (které zná asi každý), jak si myslí bůh ví jací nejsou frajeři, ale vše co dělají dělají špatně a pak se diví že je spoustu věcí bolí a mají disbalance a bohužel i zdravotní potíže, tak si říkam, že jsou hloupí, podívají se na videa na youtube a myslí že jsou mistři, ale když jim chce člověk poradit, tak je zle.
Samozřejmě záleží na člověku, jak jste šikovná a jak rychle se dostanete do formy, někomu to trvá déle než vše pochopí, myslím že tak první až druhý rok to trenéra chce. Mam spoustu klientek, se kterými řeším hlavně to, aby byly zdravotně v pořádku a až pak se zaměřujeme na hubnutí, nebo tvarování. Ale bohužel v mém oboru je také spousta takových, kteří o tom nic moc neví, anatomie jim nic neříká a budou vás dřít přes bolest...dobře vybírejte ke komu půjdete. Jinak přeji spoustu úspěchů! :)
Leela
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 06. úno 2018 13:51:34

Předchozí

Zpět na S trenérem

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron